ŠportVideo

Celoslovenský volejbalový turnaj o Pohár primátora

poradna

 

Dňa 19. septembra 2013 sa konal Druhý ročník turnaja o Pohár primátora vo volejbale, ktorého usporiadateľom v spolupráci s Mestom Zlaté Moravce boli členovia Volejbalového klubu v Zlatých Moravciach Jakub Ďuriš, Veronika Rajnohová a Peter Janík. Zúčastnilo sa ho 35 družstiev z celého Slovenska a hralo sa v piatich telocvičniach (Gymnázium J. Kráľa, Stredná odborná škola polytechnická, Stredná škola obchodu a služieb, Obchodná akadémia, ZŠ – Robotnícka ul.) od ôsmej hodiny rána do desiatej hodiny večer.

Na treťom mieste sa umiestnil tím „Hit“ z Trnavy, druhé miesto patrilo Nitre tímu „Spikes“ a zaslúžene si najväčší pohár odniesli hráči tímu „Strašne dobre“ do Banskej Bystrice. Za najlepšieho hráča bol vyhlásený Juraj Kolenička z víťazného tímu, najlepšou hráčkou sa stala Beata Krištofičová z družstva, ktoré sa umiestnilo na druhom mieste.

Turnaj otváral a ceny za naše mesto odovzdával primátor Peter Lednár so slovami: „Ďakujem všetkým, ktorí ste prišli medzi nás do Zlatých Moraviec, boli ste skvelí, a viem to preto, lebo som bývalý volejbalista a som jeden z vás. Preto môžem povedať, že ste boli „bohovskí“ a skvelí. Bol som s vami od rána v priebehu celého dňa, počas ktorého sa mi len potvrdilo, že volejbal je jedna kultúrna, fantastická vec, ktorú hrajú inteligentní a šikovní ľudia. Som rád, že ste sa tu u nás stretli, boli ste fantastickí a rád vás tu uvítam aj budúci rok. Ďakujem.“

Vyjadrenie organizátorov záverom dňa bolo rovnako plné nadšenia: „Turnaj dopadol veľmi dobre, tímy sa tešia, ďakovali nám, takže dúfam, že prídu aj na budúci rok. Kapacitu už ďalej nebudeme zvyšovať, zistili sme, že už toto bolo naše maximum – 35 tímov. Takže dúfam, že sa uvidíme aj na budúci rok na treťom ročníku. Chceli by sme poďakovať predovšetkým pánovi primátorovi, pretože bez jeho pomoci by sme to asi len ťažko zvládli, rovnako všetkým hráčom a sponzorom (Pizzatime, Super Taxi, Menzi-muck, Hotel Eminent, Spies hecker, Vinárske závody Topoľčianky, Benát Centrum, Ubytovňa Calex, Pemida, Rechtys), ktorí nám tiež veľmi pomohli.

Aké dojmy si z celoslovenskej akcie z nášho mesta odniesli hostia, nám prezradil zástupca víťazného tímu Ľudovít Legerský: „Páčilo sa nám tu „strašne“ :)), pretože sa voláme „Strašne dobre“… naše dojmy sú úžasné, volejbalisti sú fantastickí, skvelá organizácia, úžasní ľudia, jednoducho fantastické… ak nás pozvú, prídeme veľmi radi znovu. Chodíme po viacerých turnajoch a tento bol jeden z tých najlepších… skutočne vynikajúci, Ďakujeme, bolo nám strašne dobre :)) “

Ľ. Rosinská



obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button