AktualityOznamy

POZOR, UZATVORENIE CESTY!

poradna

Dňa 3. júna 2014 vydalo Krajské riaditeľstvo policajného zboru v Nitre žiadateľovi – Okresnému úradu v Nitre, Odboru cestnej dopravy a pozemných komunikácii súhlasné stanovisko k úplnej uzávierke cesty s určením obchádzkovej trasy.

Z dôvodu prekládky plynovodu pod svetelnou križovatkou pri Tekove sa dňa 6. júna 2014 o17.00 h uzatvára cesta II / 511 – Továrenská ulica.

Stavba „Preložka trasového uzáveru VTL plynovodu – križovatka II / 511 – III / 06433 – MK Duklianska v Zlatých Moravciach“ je realizovaná firmou Ardis a.s. a predpokladaný termín jej ukončenia je 8. jún 2014 do 24.00 h.

Nejedná sa ešte o samotnú výstavbu kruhovej križovatky, ktorá je v pláne, ale o splnenie podmienky, ktorá jej musí predchádzať.

Obchádzková trasa (smer Topolčianky a späť) bude vedená cez obec Žitavany a bude vyznačená prenosným dopravným značením. Dopravné obmedzenie dočasne zasiahne aj časť Hviezdoslavovej ulice – odbočka k bytovému domu č. 16, 18, 20, 22 , nie však po celú dobu uzávierky.

Ľ. Rosinská


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button