Aktuality

Hygiena – dôležitá súčasť života

poradna

Citibank Europe plc, pobočka zahraničnej banky, podporuje prostredníctvom spolupráce s Komunitnou nadáciou Bratislava Malé granty projekty, ktoré sú prínosom pre komunitný život na zlepšenie ich životných podmienok.

Mesto Zlaté Moravce získalo prostredníctvom tejto nadácie grant v hodnote 250 €.

Táto finančná čiastka bude použitá na rôzne aktivity zamerané na zmysluplné trávenie voľného času detí zo sociálne znevýhodneného prostredia s osobitným zreteľom na marginalizovanú rómsku komunitu detí prostredníctvom Terénnej sociálnej práce so sídlom na Slnečnej ulici č. 2 v Zlatých Moravciach.

2012_citi_maleKNB_logo2003

Dňa 17. júla 2014 sa uskutočnila prednáška o hygiene v prirodzenom prostredí rómskej komunity v Zlatých Moravciach na tému „Hygiena a jej dôležitosť“. Na tejto prednáške sa deti i rodičia mohli dozvedieť o zásadách čistých rúk, čistenia zubov, osobnej hygieny a o dôležitosti hygieny prostredia, v ktorom žijú. Prednášky sa zúčastnilo okolo 50 obyvateľov rómskej komunity.

Táto prvá aktivita sa uskutočnila vďaka daru z Fondu Citibank Europe plc. založeného v Komunitnej nadácii Bratislava.

-red-


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button