AktualityŠportVideo

Majstrovstvá v tenise

poradna

V sobotu a v nedeľu 23. a 24. augusta 2014 sa pod záštitou primátora mesta Zlaté Moravce Petra Lednára konali na tenisových kurtoch Klubu Hanaka Majstrovstvá amatérov v dvojhre.

Svoje sily si prišlo zmerať z blízkeho aj ďalekého okolia 17 hráčov.

Súťaž prebiehala v dvoch skupinách „A“ a „B“, do ktorých boli jednotlivci zaradení podľa ich výkonnosti.

Víťazom skupiny „A“ sa stal Juraj Kapolka zo Zlatých Moraviec. Druhé miesto patrí Milanovi Mokušovi z Levíc a tretí víťazný pohár v tejto kategórii si odniesol do Novej Bani Peter Kováč.

V súťažnej skupine „B“ bol vyhodnotený za hráča s najlepším skóre Martin Bagala zo Zlatých Moraviec. Druhý stupienok obsadil Michal Kollár z Novej Bani a tretím najlepším amatérskym hráčom na zlatomoraveckých majstrovstvách v tenise je Ján Jakubovič zo Zlatých Moraviec.

Aj športové aktivity spájajú ľudí v jedno. Inak tomu nebolo ani tentokrát. A aj keď boli na turnaji ocenení len tí, čo podali najlepšie výkony, všetci zúčastnení odchádzali domov s maximálnou spokojnosťou a dobrým pocitom zo stretnutia, ktoré im umožnilo prežiť pekné chvíle v príjemnom prostredí a medzi priateľmi, ktorých spája láska k rovnakej záľube, akou je biely šport.

Zároveň všetkých priaznivcov tenisu pozývame 31. augusta 2014 na tenisové kurty Klubu Hanaka znovu, pretože tentokrát sa tu budú konať Majstrovstvá amatérov vo štvorhre.

Ľ. Rosinská

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button