AktualityPre detiSamospráva

Darček od primátora pre radosť detí

poradna

Dňa 17. októbra 2014 pribudli na Dopravnom ihrisku v Zlatých Moravciach detské hojdačky so šmýkačkou, preliezačkou a pieskoviskom. Daroval ich primátor Peter Lednár so slovami:

Milí Zlatomoravčania, milé mamičky a milé deti!

Žijem s Vami dostatočne dlhý čas na to, aby som vedel, čo od primátora očakávate, čo Vás trápi a čo by ste najviac privítali. Uvedomujem si, že je toho veľmi veľa a verte, že nie je ľahké uspokojiť všetkých za okolností a podmienok, v ktorých existujeme a zrealizovať prostredníctvom Mesta všetko, čo skutočne potrebujeme.

Uvedomujem si výsledný efekt billboardov, z ktorých by som sa Vám pred voľbami viac pripomínal a veľmi dobre viem, že určitý cieľ bez pochýb plnia.

Rozhodol som sa však svoje financie investovať užitočnejšie, splniť si sčasti aj jedno z mojich prianí, ktoré sa mi nepodarilo zrealizovať z rôznych dôvodov, pretože moje kompetencie veľakrát nesiahajú až tam, ako som si predstavoval, aby som Vám dokázal dať všetko. Momentálne chcem potešiť predovšetkým najmenších, detským dreveným kútikom. Pretože radosť a potešenie detí je pre mňa najväčšou odmenou, akú si človek môže priať.

Užívajte v spokojnosti… Váš primátor

pozn. redakcie: V roku 2011 Mesto Zlaté Moravce detské dopravné ihrisko po dohode primátora Petra Lednára a jeho majiteľa Milana Škoríka zrekonštruovalo a po rokoch sprístupnilo naspäť verejnosti.

Ľ. Rosinská


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button