AktualityPre detiŠkoly

Mikulášska besiedka

poradna

… Po roku k nám opäť zavítal …

Deti z materskej školy Štúrova prišiel aj tento rok potešiť svojou prítomnosťou Mikuláš. Samozrejme, že neprišiel sám. Priniesol so sebou aj svojich pomocníkov anjela a čerta. Takto spoločne si pozreli krásny mikulášsky a vianočný program, ktorý si deti pre nich pripravili. Postupne sa Mikulášovi, jeho pomocníkom, ale aj rodičom, starým rodičom a známym predviedli deti zo všetkých tried. Básničky, pesničky a tance v podaní detí vytvorili krásny vianočný program. V tento deň boli škôlkari obdarení nielen potleskom,ale aj mikulášskym balíčkom, ktorému sa deti veľmi potešili.
Pani kuchárky rozvoňali celú škôlku vianočným punčom a spoločne s rodičmi sa postarali o občerstvenie. Pri krásnom stromčeku, vo vyzdobených priestoroch materskej školy sme spolu opäť prežili príjemné, slávnostné popoludnie.
Pani riaditeľka Ivana Homolová aj celý kolektív materskej školy Štúrova ďakuje všetkým, ktorí akýmkoľvek spôsobom pomohli pri príprave tohto podujatia.
Rovnako ďakujeme aj pánovi riaditeľovi RNDr. Vladimírovi Gubišovi a Obchodnej akadémií, kde boli malí škôlkari pozvaní v piatok 5.12.2014 na vítanie Mikuláša. Deti sa veľmi potešili Mikulášovi, anjelikom a veselým čertíkom, ktorí prišli do areálu Obchodnej akadémie na krásnych koňoch. Po stretnutí s čertíkmi ostali na tvárach detí tmavé škvrnky a úsmevy v očiach. Po obdarovaní čokoládovým vajíčkom s prekvapením odchádzali plní dojmov a s dobrou náladou späť do materskej školy.
Celý kolektív materskej školy praje všetkým krásne vianočné sviatky.

Micheličová Ivana


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button