Šport

Nedeľňajší turnaj najmenších hokejistov

poradna

Súčasťou aktivít Hokejového klubu v Zlatých Moravciach je aj organizácia turnajov. Jedného z nich  sa v nedeľu, v popoludňajších hodinách 15. februára 2015 zúčastnila aj primátorka mesta Serafína Ostrihoňová a prednostka Okresného úradu Zita Koprdová, aby spoločne s vedením Hokejového klubu odovzdali ocenenia.

Na ľadovej ploche si svoje sily prišli zmerať štyri hokejové kluby žiakov tretích a nižších ročníkov. Za prítomnosti a podpory fanúšikov tohto zimného športu, príslušníkov klubov a starostlivých rodičov, si prvé miesto zaslúžene vybojovali chlapci z Mestského mládežníckeho hokejového klubu Nitra, druhé miesto obsadil Hokejový klub Iskra z Partizánskeho, tretí výherný pohár si odniesol Hokejový klub Lokomotíva do Nových Zámkov a štvrtý v poradí zostal na domácej pôde Zlatým Moravciam.

Z každého tímu boli najlepší hráči ocenení hokejkami a odniesli si ich: Peter Valent z víťazného družstva MMHK z Nitry, Tomáš Kodak (HK Iskra Partizánske), Vít Vadkerti (HK Lokomotíva Nové Zámky) a Michal Minár z Hokejového klubu Zlaté Moravce.

Primátorka mesta našich malých hokejistov obdarovala milými darčekmi v podobe kalendárov a zrkadielok a celému Hokejovému klubu a jeho zverencom zapriala ešte veľa úspechov a takýchto príjemných a milých športových podujatí. Každý jeden zo zúčastnených hráčov tohto turnaja si hrdo so sebou odnášal svoju medailu a nezabudnuteľné zážitky, o ktoré sa postaral skvelý tím usporiadateľov Hokejového klubu v Zlatých Moravciach.

Ľ. Rosinská


[wysija_form id=”3″]


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button