AktualityŠport

Najúspešnejší športovec Nitrianskeho kraja za rok 2014

poradna

Pod záštitou predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja doc. Ing. Milana Belicu, PhD. a za účasti primátorov a zástupcov samospráv, sa dňa 9. apríla konalo v koncertnej sále Župného domu v Nitre oceňovanie najúspešnejších športovcov Nitrianskeho kraja za rok 2014.

Medzi ocenenými – v kategórii juniorov – bola aj Veronika Zrastáková z Topoľčianok, ktorá má za sebou úspešnú sezónu. Je členkou najúspešnejšieho mládežníckeho atletického oddielu ŠK ŠOG Nitra. V roku 2014 sa venovala behu na 800 m a 1500 m, štafetovému behu, cezpoľnému behu a prvý rok aj behu do vrchu. Z Majstrovstiev Slovenska si priniesla 10 medailí: 3 – 4 – 3. Reprezentovala aj na WORLD SCHOOLS CHAMPIONSHIP ISRAEL (Emek Hama´ayanot) – MS v cezpoľnom behu SŠ – získala 13.miesto, World Mountain Running Championships Taliansko (Casette di Massa) – MS v behu do vrchu – 23. miesto a ECCC Track & Field Junior Group B PORTUGALSKO (Leiria) v behu na 800 m 2. miesto a spolu s družstvom dievčat, kde členkou družstva je ďalšia výborná atlétka z Topoľčianok – Nina Nováková, vybojovali po prvý raz v histórii postup do kategórie A.

Blahoželáme a prajeme veľa ďalších úspechov!

Mgr. Zuzana Zrastáková

www.zlatemoravce.info


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button