Aktuality

Pomôžme dievčatám vyhrať!

poradna

Základná škola na Mojmírovej ulici sa zapojila do Tanečnej súťaže „The SCHOOL DANCE 2015“. O výhru bojujú dievčatá: Viktória Dubcová (7.B), Viktória Tonkovičová (8.A), Emma Klučiarová (8.A), Stella Klučiarová (6.A), Timea Števová (4.A) a Daniela Mišovičová (4.A), ktoré si sami zostavili tanečnú choreografiu, pod pedagogickým dozorom na skúškach Mgr. Otílie Cvikovej.

The SCHOOL DANCE je veľká tanečná súťaž pre materské, základné a stredné školy, ktorú už štvrtýkrát prináša Nezisková organizácia EDULAB a tanečná akadémia Petra Modrovského a Jána Ďurovčíka – DANSOVIA.

Ceny v súťaži sú lákavé. Na víťazov čaká hlavná cena, ktorou je vstup na simulátor voľného pádu spojený s výletom do Tatralandie a finančná odmena pre školu vo výške 1000 €. Nad celou súťažou prevzal záštitu digitálny líder Peter Pellegrini, nad kategóriou MOVIE DANCE režisér a choreograf Ján Ďurovčík a nad kategóriou LOCAL DANCE Slovenský ľudový umelecký kolektív (SĽUK).

Hlasovanie prebieha na webovej stránke www.schooldance.sk prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Výber do veľkého finále bude prebiehať v dvoch kolách.

Ako hlasovať? – http://www.schooldance.sk/ako-hlasovat.html

VIDEO – http://www.schooldance.sk/videa/tancujeme-pre-radost-2.html

Po hlasovaní sa možno práve naša škola dostane do Veľkého finále v Slovenskom národnom divadle, kde okrem vystúpenia na doskách, ktoré znamenajú svet, môžu súťažiaci stretnúť zaujímavých ľudí, vyhrať skvelé ceny a prežiť deň plný zážitkov.

Zaregistrované školy súťažia v dvoch kategóriách MOVIE DANCE a LOCAL DANCE a v dvoch úrovniach PRO a AM. Materské školy sú hodnotené samostatne.

Ľubomíra Rosinská

Zdroj: http://www.schooldance.sk


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button