AktualityŠkolyŠport

Ihrisko sa sfarbilo do modra

poradna

Na koniec školského roku 2014 / 2015, ktorý sa po celý čas v Základnej škole na Mojmírovej ulici, nesie v duchu päťdesiatky, sa pri tejto príležitosti organizovalo ešte jedno hromadné podujatie, ktoré bolo zavŕšením tohtoročného jubilea. Dňa 22. júna sa Športového dňa na Mestskom štadióne zúčastnilo všetkých 412 žiakov školy, aby si medzi vytvorenými súťažnými družstvami zmerali svoje sily v športových disciplínach.

www.zlatemoravce.info
www.zlatemoravce.info

„Bola to nádherná akcia, ktorú ste pripravili a učiteľky to zvládli na jednotku s tromi hviezdičkami. Môžete ísť všetkým školám z okresu Zlaté Moravce príkladom.“ Počas odovzdávania cien sa žiakom prihovorila zástupkyňa Nitrianskeho samosprávneho kraja PaedDr. Ľudmila Kováčová slovami, ktorými vyzdvihla nápad školy a úroveň priebehu tohto športového dopoludnia. Pochválila žiakov za ich výkony a zároveň im zapriala: „Presvedčili ste ma, že v tele zlatomoraveckých detí, bude zdravý duch. Verím, že sa hýbať neprestanete, že budete sršať elánom a energiou naďalej a želám, aby sa Vám darilo na ihriskách, v laviciach, doma aj v celom živote.

Radosť detí z príjemne strávených chvíľ s ich spolužiakmi a pedagógmi pomohlo k upevneniu vzájomných vzťahov a rovnako prospelo i zdraviu všetkých zúčastnených.

Víťazi si hrdo odniesli krásne zlaté medaily, všetci žiaci i pedagógovia vďaka sponzorovi „Bauer Gear Motor Slovakia, s.r.o.“ modré tričká s logom školy „Spolu to zvládneme“ a spomienky, na ktoré sa nikdy nezabúda.

Ľubomíra Rosinská

www.zlatemoravce.info
viac foto FACEBOOK


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button