AktualityŠport

Jedinečný turnaj v Moravciach

poradna

V sobotu 13.6. na tradičnom mieste v Oceán bare na Robotníckej ulici usporiadal Šípkarsky klub Zlaté Moravce jedinečný turnaj organizovaný na Slovensku zmiešaných dvojíc žena-muž, o Pohár predsedu klubu. Nakoniec organizátorom zamiešalo karty netradične počasie, ktoré svojimi teplotami lákalo skôr k vode ako k šípkam. Aj napriek potvrdených účastí sa zišlo len 6 dvojíc, ale s veľmi vyrovnanou formou a obrovskou chuťou zvíťaziť. Okrem domácich dvojíc sa ho zúčastnili aj hráči z Bratislavy, Novej Bane a Nitry. Vidno, že Šípkarsky klub v našom meste sa dostáva do povedomia slovenskej hráčskej základne.

O tom, že dvojice boli veľmi vyrovnané svedčia aj tesné výsledky v základnej skupine, kde hrali všetky dvojice medzi sebou a postup medzi štyroch najlepších bol do poslednej šípky veľmi napínavý.

Konečné výsledky turnaja:

 

 

  • 1. miesto: Anita Knapová a Miroslav Klopan (Bratislava)
  • 2. miesto: Zuzana a Peter Kazíkoví (Šípkarský klub Zlaté Moravce)
  • 3. miesto: Henrieta Holá a Vladimír Rajnoha (Šípkarský klub Zlaté Moravce)

 

Ďalšie miesta obsadili Andrej Štrba a Majka Schneiderová (Nová Baňa), Ľuboš Slosjar (ŠK Zlaté Moravce) a Gabika Ivančíková (Nitra), Ivka Pupáková (Zlaté Moravce) a Miroslav Štrba (Nová Baňa)

Šípkarský klub znovu zorganizoval turnaj, ktorý si určite získa svojich priaznivcov a organizátori vytvorili novú tradíciu s príznakom jedinečnosti na Slovensku.

Henrieta


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button