AktualityOznamy

Ponuka práce : Pracovník útulku pre zvieratá.

poradna

Ponuka práce : Pracovník útulku pre zvieratá.

Záhradnícke služby mesta Zlaté Moravce, mestský podnik vyhlasuje výberové konanie na obsadenie pracovnej pozície „Pracovník útulku pre zvieratá“.

Miesto práce: Útulok Zlaté Moravce

Termín nástupu: ihneď

Druh pracovného pomeru: plný úväzok

Náplň práce: Starostlivosť o umiestnené zvieratá v útulku a práca súvisiaca s útulkom v zmysle smerníc a prevádzkového poriadku útulku.

Minimálne požadované vzdelanie: Stredoškolské bez maturity

Osobnostné predpoklady a zručnosti: vzťah k zvieratám

Mzdové podmienky: 380,-€/mes.brutto

Informácie o výberovom konaní:

V prípade Vášho záujmu o uvedenú ponuku zašlite Váš životopis spolu so žiadosťou o prijatie do pracovného pomeru na e-mail:  zsmzm.riaditel@gmail.com alebo písomne na adresu: Záhradnícke služby mesta Zlaté Moravce, mestský podnik, Robotnícka 1, 953 01  Zlaté Moravce.

Kontakt:  Ing. Ľubomír Gábriš – 0911 594 593

Zaslaním životopisu dáva uchádzač výslovný súhlas Záhradníckym službám mesta Zlaté Moravce, mestskému podniku so spracovaním svojich osobných údajov pre účely zaradenia do databázy uchádzačov o zamestnanie v zmysle Zákona č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

Kontaktovaní a pozvaní na osobné stretnutie budú iba uchádzači, ktorí budú zodpovedať kritériám a požiadavkám na uvedenú pozíciu.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button