Aktuality

Umelecká škola má nového riaditeľa

poradna

Po 13. rokoch pôsobenia Gejzu Hlavatého vo funkcii riaditeľa Základnej umeleckej školy v Zlatých Moravciach, bol s účinnosťou k 1. júlu 2015 vymenovaný jeho nástupca Mgr. Tomáš Kečkéš.

Tomáš Kečkéš vyštudoval konzervatórium s ukončením maturitnej skúšky s absolutóriom a hudobnú pedagogiku na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. V ZUŠ pôsobí ako dlhoročný pedagóg a vyučuje hru na klavír a keyboard. Má desaťročné skúsenosti s podnikaním v oblasti predaja hudobných nástrojov a ozvučovacích zariadení.

 

 

„Som veľmi rada, že post riaditeľa patrí mladému človeku, ktorý má život pred sebou a ktorý určite príde s mladými myšlienkami, aby pomohol Základnej umeleckej škole, v ktorej pôsobí. Dúfam, že nádej, ktorú do Vás vkladám, bude korunovaná úspechom. Nech je Vaše pôsobenie v tejto škole tak osudové, aby Vám bolo povzbudením konania dobra tým, ktorí sú na Vašu pomoc odkázaní. Žiakom, ich rodičom, učiteľom i nám, v meste… všetkým, ktorí Vám fandia a dôverujú. Tento menovací dekrét Vám právom patrí,“ vyjadrila sa pri menovaní nového riaditeľa Základnej umeleckej školy primátorka mesta Serafína Ostrihoňová. K prianiu, ako prejav úcty, odovzdala Tomášovi Kečkéšovi kyticu kvetov.

„Cením si Vašu dôveru pani primátorka a budem sa ju snažiť nesklamať. Budem sa snažiť, aby sme s Mestom komunikovali, aby sme spolu dokázali veľké veci,“ zazneli slová vďaky za preukázanú dôveru zo strany riaditeľa.

Ľ. Rosinská

www.zlatemoravce.info
www.zlatemoravce.info


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button