Aktuality

Dar nemocnici od novej dopravnej služby Medical Transport

poradna

Internému oddeleniu v Mestskej nemocnici prof. MUDr. Rudolfa Korca, DrSc., darovala 20. augusta firma Medical Transport, s.r.o. prostredníctvom jej konateľov Martina Račeka a Veroniky Komorovej dva odľahčené mechanické vozíky pre imobilných pacientov.

„Rozhodli sme sa tak preto, lebo sme chceli pomôcť. Veľmi dobre vieme, v akej neľahkej dobe žijeme a že týmito vozíkmi určite pomôžeme nejednému človeku, ako aj sčasti ku skvalitneniu zdravotnej starostlivosti, ktorú naša nemocnica poskytuje,“ vyjadril sa Martin Raček.

www.zlatemoravce.info

Dar za nemocnicu prevzal s prejavením úprimnej vďačnosti jej riaditeľ  Martin Cimrák so slovami: „Tento dar pre nemocnicu je nasledovaniahodným prejavom ľudí, ktorí chcú vyjadriť svoju vďaku pracovníkom nemocnice za ich obetavú a potrebnú prácu. Osobne som vďačný zástupcom tejto spoločnosti za predmetný dar a verím, že vozíky budú ešte dlho slúžiť pacientom, ktorí sú na ne odkázaní.”

Dopravná zdravotná služba Medical Transport, s.r.o. je novovzniknutá obchodná spoločnosť so sídlom v Zlatých Moravciach, ktorá poskytuje prepravu pacientov v spádovom území okresu Zlaté Moravce. Firma začala poskytovať svoje služby pre Lekársku službu prvej pomoci v Zlatých Moravciach od 1. augusta 2015. Zabezpečuje transport lekára k pacientovi, prípadne odvoz pacienta do nemocnice v čase od 15.30 do 24.00 h, ktorý je hradený zdravotnými poisťovňami.

www.zlatemoravce.info
www.zlatemoravce.info

Spoločnosť v súčasnosti disponuje štyrmi sanitnými vozidlami a v najbližšom čase plánuje kúpu ďalších. Keďže je ľudí odkázaných na poskytované služby viac, než dosť, je len výhodou, ak sa rady dopravných spoločností postupne rozrastajú.

Medical Transport okrem iného zabezpečuje aj kultúrne a športové podujatia, ako aj prepravu osôb hradenú mimo zdravotných poisťovní v hotovosti. Jej prioritou je maximálne pohodlie klientov a ich spokojnosť.

V prípade záujmu o tieto služby volajte na tel. č.: 037/ 655 88 44, 0910 955 965.

Ľubomíra Rosinská


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button