AktualityPozvánky

Rodinné výlety do Národného žrebčína v Topoľčiankach

poradna

Národný žrebčín Topoľčianky Vás srdečne pozýva stráviť príjemný rodinný výlet v Topoľčiankach. V dňoch 29. augusta až 1. septembra upravil národný žrebčín turistický program vstupov a atrakcií nasledovne:

dňa 29. augusta (sobota):

– v čase od 13.00 h do 17.00 h individuálna prehliadka historickej jazdiarne spojená s exkluzívnou expozíciou historických kočiarov. Možnosť prezrieť si kryté osobné kupé prezidenta T. G. Masaryka, sane, bričky a iné vystavené exponáty. Vstupy individuálne od 13.00 h do 17.00 h. Vstupné: dospelí 1 €, deti do 6 rokov zdarma. Predaj suvenírov.

dňa 30. augusta (nedeľa):

– v čase od 13.00 h do 17.30 h individuálna prehliadka historickej jazdiarne spojená s exkluzívnou expozíciou historických kočiarov. Možnosť prezrieť si kryté osobné kupé prezidenta T. G. Masaryka, sane, bričky a iné vystavené exponáty. Vstupy individuálne od 13.00 h do 17.30 h. Vstupné: dospelí 1 €, deti do 6 rokov zdarma. Predaj suvenírov.

dňa 31. augusta (pondelok):

– v čase od 13.00 h do 17.00 h individuálna prehliadka historickej jazdiarne spojená s exkluzívnou expozíciou historických kočiarov. Možnosť prezrieť si kryté osobné kupé prezidenta T. G. Masaryka, sane, bričky a iné vystavené exponáty. Vstupy individuálne od 13.00 h do 17.00 h. Vstupné: dospelí 1 €, deti do 6 rokov zdrama. Predaj suvenírov.

dňa 1. septembra (utorok): celodenný program

– v čase od 9.00 h do 18.30 h individuálne prehliadka historickej jazdiarne spojená s exkluzívnou expozíciou historických kočiarov. Možnosť prezrieť si kryté osobné kupé prezidenta T. G. Masaryka, sane, bričky a iné vystavené exponáty. Vstup individuálne od 13.00 h do 18.30 h. Vstupné: dospelí 1 €, deti do 6 rokov zdarma.

– v čase od 11.00 h do 18.30 h na Vás čakajú „Gazdovské špeciality v jazdeckej hale Habsburgovcov.“ Možnosť občerstvenia v historickej hale jazdiarne Národného žrebčína. Budú pripravené domáce a regionálne špeciality: pravý poľovnícky guláš z diviny, gazdovské halušky s bryndzou zo žrebčínskeho salaša, syrové bačovské špeciality rovnako zo žrebčínskeho salaša, tradičný žrebčínsky zemiakový pagáč, tvarohovník, víno, burčiak a veľa iného…

– v čase od 12.00 h do 17.00 h sa stretneme pri „Ľudovej nôte“, čaká Vás hudobná produkcia v podaní živej hudby v krytej hale historickej jazdiarne Národného žrebčína

– v čase od 13.00 h do 17.00 h bude pripravený „Kočiar pre Sissi“, kde budete mať možnosť previezť sa v Zámockom parku v koči ťahanom lipicanmi, plemenom koní, ktoré bolo vyprodukované pre potreby panovníckeho dvora a s obľubou na nich jazdievala aj cisárovná Sissi. Dĺžka vyhliadkovej jazdy v kočiari bude cca 25 minút, cena za koč 15 € (cca 5 osôb). Nástup do kočov v jazdiarni Národného žrebčína „Topoľčianky“, š.p.

– v čase od 14.00 h do 16.00 h si môžete pozrieť „Verejné tréningy koní.“ Z pohodlia tribún môžete sledovať komentované verejné tréningy koní spojené s ukážkami rôznych športových jazdeckých disciplín.

Využite možnosť spraviť si celodenný rodinný výlet a vychutnať si jedinečnú atmosféru v spoločnosti ušľachtilých koní spojenú s ochutnávkou našich vlastných produktov, vrátane tradičných slovenských jedál a syrových výrobkov z produkcie Národného žrebčína v Topoľčiankach.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button