AktualityChyzerovcePodujatia

Poslušní štvornohí priatelia a ich majitelia ukázali verejnosti, čo sa v nich skrýva

poradna

Dňa 13. septembra sa už po piatykrát otvorilo cvičisko Klubu kynológov v Chyzerovciach širokej verejnosti, aby spoločne so svojimi vernými štvornohými miláčikmi predviedli všetkým zúčastneným, čo sa za ich prácou skrýva a v čom spočíva zmysel ich aktivít.

Podujatie oficiálne otvoril predseda klubu a Občianskeho združenia kynológov Jozef Paluška, ktorý prítomných srdečne privítal, oboznámil s programom a za všetkým členov poprial pekný zážitok a príjemne strávené popoludnie na Dni otvorených dverí.

V rámci predvedenia spolupráce majiteľov a ich psíkov ste mohli zhliadnuť ukážky poslušnosti a obrany a popritom spozorovať, čo je za intenzívnou starostlivosťou, individuálnym prístupom, navyše venovaným časom a špeciálnou pozornosťou, ktorú svojim štvornohým priateľom členovia klubu venujú.

Keďže v súčasnosti majú psy v našej spoločnosti svoj nespochybniteľný piedestál rodinných členov a majú k nim rovnako blízky vzťah malí i veľkí, odzrkadlilo sa to aj na účasti prítomných návštevníkov všetkých vekových kategórií. Podujatie bolo obohatené o rôzne súťažné disciplíny (napr. hádzanie šípkami, streľba zo vzduchovky, hádzanie loptičkou do pyramídy plechoviek, strieľanie šípmi z luku na terč), ktorých zúčastnení boli vyhodnotení a odmenení milými pozornosťami. Spestrením podujatia bola prítomnosť psíkov rôznych plemien, domáceho maznáčika – čierneho prasiatka a príjemnejšiu a veselšiu atmosféru dotvárali chutné koláče, pohostinnosť organizátorov a sprievodná hudba z ozvučenia, o ktorú sa od mixážneho pultu staral dlhoročný člen klubu František Sýkora.

Aj vy môžete mať doma nielen maznáčika, ale predovšetkým múdreho, poslušného priateľa a ochrancu, na ktorého je o to väčšie spoľahnutie. Bez pochýb získate neopísateľný pocit hrdosti za to, čo všetko zvládne. Buďte si istí, že investovaná energia sa vám niekoľkonásobne vráti späť. Tak smelo do toho!

Ľubomíra Rosinská

viac foto FACEBOOK
viac foto FACEBOOK


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button