AktualityPre deti

Firma Blachotrapez obdarovala škôlkárov reflexnými vestami

poradna

Dňa 19. novembra 2015 navštívili naše mesto zástupcovia obchodnej spoločnosti Blachotrapez, aby v rámci svojej marketingovej kampane venovali pre materské školy v Zlatých Moravciach reflexné vesty.

Spolu s prednostom MsÚ Mariánom Takáčom, vedúcim Organizačného oddelenia Marekom Hortvátom a príslušníkmi Mestskej polície odovzdali tento dar Materskej škôlke na Kalinčiakovej ulici, v prítomnosti zástupkyne Evy Kutišovej, učiteliek a najstarších škôlkárov, ktorí sa im odmenili krásnou jesennou piesňou.

Pre lepšiu viditeľnosť na cestách je vhodné používať reflexné oblečenie, vesty alebo prvky na oblečení. Preto si spoločnosť v spolupráci s obcami, ktoré sú zriaďovateľmi škôlok a základných škôl, pripravila v súčasnosti projekt “BUĎ VIDENÝ”.
V rámci uvedeného projektu chce spoločnosť Blachotrapez aktívnou formou prispieť k zvýšeniu bezpečnosti detí na cestách a deťom rozdáva reflexné vestičky, aby boli na cestách viditeľné.
Keďže má zriadenú pobočku, svoje predajné miesto aj v meste Zlaté Moravce (Továrenská ul.), vzišla zo strany spoločnosti iniciatíva zaradiť do projektu aj naše mesto, za čo im patrí veľké poďakovanie.
Spoločnosť Blachotrapez s.r.o. pôsobí na Slovensku, ako obchodná spoločnosť už niekoľko rokov. Má na Slovensku obchodné zastúpenie v 35. mestách a obciach a viac ako 150 partnerov vo veľkoobchode.

http://www.blachotrapez.eu/sk

Ľubomíra Rosinská


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button