AktualityChyzerovceVideo

Mikuláš sa objavil aj v Chyzerovciach

poradna

Nádherný podvečer plný vianočných kolied, piesní, tanca a vinšov, v radostnom očakávaní príchodu Mikuláša a Vianočných sviatkov, ste mali možnosť 5. decembra zažiť v mestskej časti Chyzerovce.

Pod podujatie sa organizačne podpísalo Občianske združenie Chyzerovce, za ktoré jeho podpredsedníčka Veronika Furková poďakovala Márii Ďurčekovej za starostlivosť o najmenších a za prípravu programu, o ktorý sa postarala v spolupráci s Dianou Dvořákovou a speváckou skupinou Chyzerovčanka. V mene občianskeho združenia všetkým zapriala: „Krásne prežitie Vianočných sviatkov, plné šťastia, pohody a pokoja.“

Počas sviatočného podvečera sa prítomným ľuďom v sále od mikrofónu prihovárala Marika, ktorej záverečné poďakovanie patrilo predovšetkým skvelým deťom, ktoré sú naozaj úžasné a šikovné… ich rodičom, že v nich deti nachádzajú podporu pre tieto aktivity… Chyzerovčanke za programy, v ktorých svojim spevom a scénkami dopĺňajú chyzerovecké akcie po celý rok pod vedením Viliama Tonkoviča a Anny Galabovej, za ich krásne slová a piesne, ktorými aj v tento deň vyrobili pravú sviatočnú atmosféru. Srdečné poďakovanie Mariky Ďurčekovej patrilo aj Trnkám napriek tomu, že v tomto programe neúčinkovali, ale ktoré si to za svoju celoročnú prezentáciu naozaj zaslúžia. Za vianočnú výzdobu, krásne tance a choreografie, s ktorými Chyzerovčanov reprezentujú dievčatá zo Street Lup, patrí veľká vďaka Diane a Eni Dvořákovým, za výpomoc vo fotografovaní Žanete Gutmanovej z firmy GUTY, Jozefovi Sýkorovi za technickú podporu a pomoc pri každej akcii, predsedovi Občianskeho združenia Jánovi Drahošovi a všetkým, ktorí sa neustále pričiňujú o to, aby sa podujatia v Chyzerovciach mohli konať.

Vianočnou akadémiou v Chyzerovciach sa ukončil kalendárny rok aktivít ľudí, ktorí s veľkou radosťou povyšujú spokojnosť druhých nad svoje vlastné záujmy a spoločne tvoria príjemné chvíle, do ktorých nezištne vkladajú svoj čas, srdce i dušu.

Ľubomíra Rosinská

viac foto: FACEBOOK
viac foto: FACEBOOK


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button