AktualityDenné centrum

Vianočné upratovanie

poradna

Členovia Základnej organizácie Jednoty dôchodcov v Zlatých Moravciach, ktorí už majú svoje domácnosti vyupratované a vyzdobené na vianočné sviatky, sa pustili aj do upratovania okolia budovy Denného centra – Klub dôchodcov na Mojmírovej ulici. V klube dôchodcov sa konajú denne rôzne aktivity, ale okolie bolo v dezolátnom stave – nepokosená tráva, kríky a stromy neprestrihané a bohužiaľ niektorí okoloidúci si často zamieňali priestor okolia klubu s toaletou. Niekoľko dôchodcov sa rozhodlo tento neutešený stav vziať do vlastných rúk. Z domu si priniesli nožnice, hrable, motyky aj motorovú pílu a o krátky čas už priestor okolia klubu vyzeral na nepoznanie. Päť veľkých kôp odpadu následne odviezli Združené a záhradnícke služby mesta.

Pretože v meste bola tento rok neutešená situácia s úpravou mestskej zelene, rozhodli sa dôchodcovia v budúcom roku pokračovať v brigádnickej činnosti aj na iných zanedbaných miestach v Zlatých Moravciach.

Katarína Szoboňová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button