AktualityKomerčné články

4 telefónne čísla a 4 spoľahlivé vozidlá Vám zabezpečia maximálnu spokojnosť, keď to najviac potrebujete

poradna

Rýchla doba a rôzne okolnosti donútia každého z nás občas siahnuť po taxi-službách. V minulosti sme nemali toľko možností a dnes máme pocit, že taxík sa nám ponúka na každom kúsku ulice.

Občas sa život s nami zahráva tak, že nepredvídateľné situácie nás donútia konať improvizovane a isté záležitosti sa tvária neodkladne. Ak sa bohužiaľ musíme v takých chvíľach spoliehať len sami na seba, je fajn mať poruke telefónne číslo, ktoré nám zaručí rýchlu pomoc a záruku spokojnosti vo chvíľach, keď to najviac potrebujeme.

Každý zažil situáciu, keď sa vybral v dobrom úmysle dokúpiť len zopár drobností účelovou prechádzkou v prospech svojho zdravia. Aj v takýchto chvíľach môžeme natrafiť na väčšiu vec, ktorú by ste nemali, keby ste po nej okamžite nesiahli. Ako teraz domov? Odviezli ste sa svojim autom na návštevu, na stretnutie pri káve, chcete sa poddať zábave v spoločnosti a nemyslieť na to, ako sa dostať domov a kto sa postará o Vaše auto? Väčšinu z nás v živote prekvapili neznesiteľné bolesti, ktoré nám neumožnili šoférovať svoje auto, alebo nás práve prepustili z nemocnice a naši blízki boli v týchto chvíľach pracovne zaneprázdnení. Koľkí z Vás potrebovali v nečakanej chvíli neplánovaný odvoz, alebo potrebovali vyšetrenie a nechceli ste svojimi starosťami zaťažovať svoje okolie? Leteli ste na dovolenku a svoje vozidlo ste nechceli nechať napospas osudu, opustené niekoľko dní na letiskovom parkovisku? Potrebujete sa dostať na párty, na ktorej sa chcete odviazať? Chcete odvoz, prípadne pomôcť s doprovodom k lekárovi, alebo s nákupmi? Organizujete firemný večierok, svadbu, alebo Vás navštívili známi a chcete im zabezpečiť výlet k historickým pamiatkam v okolí a ďalej?

Vo všetkých podobných situáciách pri riešení dopravy je ID TAXI Vašim najspoľahlivejším spoločníkom, vždy v pohotovosti a na dosah 24 hodín denne.

ID TAXÍK je zárukou pohodlia, ktoré je zabezpečené štyrmi vozidlami – ŠKODA SUPERB (2016), ŠKODA RAPID (2015), ŠKODA RAPID SPACE BACK (2013) a OPEL INSIGNIA (2013).

  • 1 km v meste = 0, 50 €
  • 1 km mimo mesta = 0, 42 €

Pre firmy možnosť odpočtu DPH


VOLAJTE telefónne čísla:

  • 0908 760 214
  • 0902 515 808
  • 0907 276 945
  • 0910 408 739


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button