AktualityŠport

Držte palce našim kulturistom, na rade je Európa

poradna

Už túto sobotu, 22. októbra 2016, sa budú konať Majstrovstvá Európy v naturálnej kulturistike v Šamoríne, ktorých sa zúčastní aj štvorica našich športovcov.

Dňa 15. októbra sa svojimi úspechmi na pohárovom preteku Grand Prix Nové Zámky umiestnili na popredných priečkach a svojím víťazstvom si zaručili postup z Majstrovstiev Slovenska na európsky šampionát.

Tri zverenkyne Vladimíra Palušku a kulturista Andrej Drahoš sa pripravujú v miestnom Power Gyme, ale dievčatá do jari oficiálne súťažia ešte za Sokol Zlaté Moravce. Postup na Majstrovstvá Európy im zaručili nasledovné športové výkony:

Barbora Verešová si zo súťaže odniesla zlato sa stala najlepšou kulturistkou Slovenska v kategórii Fitness figúra nad 165 cm.

Andy Drahoš si svoje sily zmeral s deviatimi súpermi a v kategórii Muži nad 180 cm, si poctivo vydrel striebro.

Michaela Sýkorová si postup zabezpečila bronzovou medailou v kategórii Fitness figúra do 165 cm a postupujúcu zostavu doplnila Anna Kozaňáková svojím 3. miestom v kategórii Fitness bikiny.




Všetci veríme, že tento zlatomoravecký štvorlístok prinesie súťažiacim o to väčšie šťastie, k doterajším úspechom gratulujeme a už dnes sa tešíme na ich ďalšie víťazstvá.

Ľubomíra Rosinská


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button