Aktuality

Vianoce pre útulky!

poradna

Urobme spoločne útulkom krajšie VIANOCE !

Ako na to ? 

1) Kúpte darčeky pod stromček ktorémukoľvek zo zapojených útulkov priamo na stránke www.preutulky.sk – tu nájdete aj listy želaní každého z nich (WISHLISTY). Nakupujete úplne rovnako ako v iných internetových obchodoch, neplatíte poštovné, nepotrebujete zadať adresu doručenia – jednoducho rovno vyberiete pri platbe útulok a všetko, čo zakúpite, doručíme naraz priamo do vybraného útulku. Link pre útulok v Zlatých Moravciach nájdete tu.
2) Pomôžte niektorému útulku vyhrať darček navyše od nás – krmivko podla vlastného výberu v hodnote 50 EUR. Stačí rozkliknúť túto fotku a označiť v komentári útulok, ktorý chcete podporiť : 
facebook.com/preutulky.sk

VIANOČNÝ EXPRES – PLNÉ AUTO DARČEKOV PRE ÚTULKY PÔJDE 2KRÁT – tesne pred Vianocami aj tesne po Vianociach. Následne môžete útulky takto podporiť po celý rok na www.preutulky.sk 
Kúpou krmiva a potrieb u nás nepodporujete firmy, vlastniace klasické internetové obchody, ale Československý kastračný program 🙂

-red-




utulok


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button