AktualitySamospráva

Krásne sviatky!

poradna

http://www.morguefile.com
http://www.morguefile.com

Veľká noc sa pokladá za najväčší sviatok v roku.

Pre niektorých jedno z mála období, kedy je možnosť stráviť chvíľky pohody v kruhu svojej rodiny a známych.

Kiežby takýchto vzácnych chvíľ bolo v roku ďaleko viac. S uvedomením si, že najväčším šťastím v živote je blízkosť milovanej osoby.

Aj tieto sviatky pripomínajú, že nech nám život prináša akékoľvek skúšky, nesmieme si nikdy prestať vážiť to, čo máme a brať to za samozrejmosť. On ten život je zaujímavý a trošku nevyspytateľný. Ak nám na niekom záleží a milujeme ho, povedzme mu to. Správajme sa tak, aby to cítil. Pretože zajtra tu už nemusí byť. Vážme si všetky krásne chvíle a ďakujme za ne.

Ak príde pád, verme, že je len našim posilnením a predzvesťou ďalšieho nového začiatku.

Život nekončí sklamaním a zradou, ale až smrťou. Odstupom času všetci pochopíme, že veci sa dejú v každého prospech a nie náhodou.

Prijímajme! Náhody neexistujú. Každá náhoda plní svoj účel.

Vo všetkom platí rovnováha. Čo dávame, to aj dostávame späť. Je to taký bumerangový efekt.

Či už je človek veriaci alebo neveriaci, životné pravidlá platia na všetkých rovnako. Niekedy sme dolu a raz hore. Odpoveďou na všetko trápenie v živote je pochopenie, láska a odpustenie.

 

Preto Vám redakčný tím „zlatemoravce.info“ praje spokojnosť, porozumenie a vieru v splnené sny. Pamätajte! Tie sa vždy plnia, len to netreba vzdávať.

S prianím zo srdca sa pripája i primátor Ing. Peter Lednár, Csc.

[hr]

 

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button