Aktualityi-BusinessSamospráva

Primátorova návšteva firmy Axson Central Europe

poradna

Cieľom stretnutia primátora Ing. Petra Lednára, CSc. s riaditeľom firmy Axon Norbertom Hogenbuchom, bolo oboznámenie sa s predmetom činnosti tejto firmy, s výrobným procesom prevádzky v Zlatých Moravciach ako aj s jej samotnými výrobnými produktami.

Axson Technologies, líder v oblasti epoxidových a polyuretánových živíc aplikovaných v oblasti dizajnu, nástrojov a prototypovania, ponúka komplexný sortiment pre tvorbu modelov a nízkosériových foriem pre testovanie výrobkov a predvýrobné štúdie. Celosvetovo zamestnáva okolo 350 zamestnancov a jej činnosť je obsiahnutá v 50 krajinách sveta. Výrobné závody sú umiestnené vo Francúzsku, na Slovensku, v Číne, v Spojených Štátoch a v Mexiku.

Polymérne skúsenosti posúvajú Axson Technologies do pokrokových technológií pre kompozity, štrukturálne lepidlá a dielektriká. Lídri priemyslu po celom svete zvolili riešenia Axson Technologies na trhoch ako je letectvo, automobilový priemysel, stavebníctvo, obnoviteľné energie, doprava, zlievarenstvo, obrábacie stroje a elektronický priemysel, ako aj v mnohých iných oblastiach. V dnešnom priemysle sú polyuretánové živice používané predovšetkým pri výrobe modelov a prototypov, zatiaľ čo epoxidové živice sa používajú predovšetkým v oblasti vysokovýkonného kompozitné trhu. Okrem priemyselných odvetví, Axson Technologies ponúka riešenia pre ďalšie trhy, ako je tvorba modelov, umenie, výzdoba interiérov, dizajn nábytku, domácich spotrebičov, keramika, filtrácia, medicína, šport a voľný čas.

Pracovný tím tvoria hlavne obyvatelia zo Zlatých Moraviec a blízkeho okolia.Keďže sa do budúcna plánuje rozširovanie podniku, Norbert Hogenbuch verí, že firma Axon bude môcť poskytnúť zaujímavé pracovné príležitosti aj ďalším ľuďom z tohto regiónu.

[nggallery id=78]

[hr]

-lr-

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button