AktualityOznamy

Otvorenie Zimného štadióna 05.12.2012

poradna

Dovoľujeme si Vás informovať o príprave otvorenia Zimného štadióna v Zlatých Moravciach a poskytnúť Vám základné informácie o jeho prevádzke.

Otvorenie Zimného štadióna (ďalej „ZŠ“) je naplánované na 5. decembra 2012, kedy sa začne s prípravou ľadovej plochy. Ukončenie sezóny je naplánované na 28. 02. 2013.

Zimný štadión bude otvorený denne od 05.12.2012 do 29.02.2013. Každý deň je  otvorený pre verejnosť ako aj pre zákazníkov – družstvá. Pravidelne bude preto zverejňovaný harmonogram, aby hlavne verejnosť vedela, kedy si môže prísť na ZŠ zakorčuľovať.

V súčasnosti ešte nie sú obsadené všetky časy vyhradené pre družstvá, preto v prípade záujmu ďalších kolektívov treba žiadosť o rezerváciu hlásiť na sekretariat@tsmzlm.sk, príp. na telefónnom čísle 0905 257 241 (p. Hollá). Podľa poradia prihlásených sa budú rezervovať aj časy.

Zároveň chceme osloviť spoločnosti, ktoré majú záujem o prezentovanie, reklamu svojej spoločnosti  na mantineloch v Zimnom štadióne príp. generálneho sponzora, ktorý by bol prezentovaný reklamou aj na ľadovej ploche. Cenové podmienky sa určujú dohodou zmluvných strán. Náš Zimný štadión navštívi ročne približne 10 000 zákazníkov nielen zo Zlatých Moraviec, ale aj zo širokého okolia (údaj za približne 3. mesačnú prevádzku).

 Cenník sa oproti minulej sezóne nemenil. Je nasledovný:

  • Verejnosť: 1,00€/osoba/2 hod. (v čase pre verejnosť).
  • Zákazníci – družstvá: 85,00€/hod. vrátane vykúrenej šatne, sprchovania, toalety.
  • Zámok na skrinku – záloha za požičanie – 5 €

 

Poistenci VšZP na základe predloženia preukazu poistenca VšZP a predloženia platného občianskeho preukazu majú nárok na zľavu vo výške 0,30 € z ceny jednorazového vstupného na verejné korčuľovanie v nasledovných dňoch: pondelok, streda, piatok, od 09:00-16:00 hod. Nárok na zľavu platí do vyčerpania príspevku od VšZP.

 

V prípade akýchkoľvek dotazov nás kontaktujte.

[nggallery id=308] [hr]
obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button