AktualityŠport

Kto z koho, no zároveň spolu

poradna

www.zlatemoravce.info

Dňa 21. júna 2013 si už po 17-krát medzi sebou zmeralo svoje sily vo vzájomných futbalových zápasoch šesť súťažných mužstiev bezpečnostných a záchranných zložiek.

Turnaj odohrávajúci sa na mestských športoviskách má už dlhoročnú tradíciu a slúži skôr na uvoľnenie, relax a zábavu, pretože pracovné povinnosti v spojení so zodpovednosťou za ľudské životy, si vyžadujú neustálu ostražitosť a pohotovosť takmer 365 dní v roku.

Počas týchto priateľských zápasov na zelenej tráve sa aj títo muži, ktorí už na výzor vzbudzujú rešpekt, váženosť a väčšinou tvrdosť, menia na milých, srdečných, vtipných a usmiatych ľudí.

Vynikajúcu atmosféru si za pekného slnečného počasia vychutnalo 70 hráčov s povzbudzujúcimi bývalými i súčasnými kolegami.

Tohtoročný turnaj sa konal pod záštitou Mestskej polície, ktorá sa postarala o celú organizáciu s peknými oceneniami, občerstvením a ako býva zvykom, vynikajúcim kotlíkovým gulášom.

Na prvom mieste skončilo mužstvo štátnej polície – OO PZ Zlaté Moravce, druhú cenu si vybojoval Hasičský a záchranný zbor, tretie miesto obsadili hostitelia – Mestská polícia. V poradí štvrtý bol Ústredný sklad Ministerstva vnútra – Topoľčianky, ako piata skončila Súkromná bezpečnostná služba Jozefa Rozboru a tohtoročná šiesta priečka patrila doktorom.

Najlepším strelcom sa stal Roman Šíra (MP) a za najlepšieho brankára turnaja bol vyhlásený Pavol Solčiansky (HAZZ).

Paradoxom týchto podujatí je skutočnosť, že po celý rok tieto bezpečnostné a záchranné zložky ťahajú „za jeden povraz“, ale iba v jeden deň v roku hrajú proti sebe :))

Ľubomíra Rosinská

[nggallery id=439]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button