AktualityKomerčné články

Prázdne steny = veľký potenciál. Ako ich oživiť vitrínou či skriňami?

Vybrať správny nábytok či dekorácie do domácnosti môže byť pri jej zariaďovaní kľúčovou záležitosťou. Pri jeho uložení sa dá ideálne využiť aj priestor okolo alebo priamo na stene.

Steny považujeme v domácnosti za akési hranice, často môžu pôsobiť aj skľúčene. Čo tak ich využiť naozaj účelne? Napríklad aj vhodným umiestnením nábytku v týchto priestoroch.

Praktickosť docielite závesnou skriňou na stenu

Skrine na stenu sú po celom svete mimoriadne populárne. Práve ich schopnosť umiestnenia priamo na steny dopomáhajú ušetriť centimetre či dokonca metre, nie vždy dostatkového priestoru, v konkrétnej miestnosti. Ideálnou voľbou sú závesné kúpeľňové skrinky, ktoré sa už dnes vyrábajú vo veľmi elegantných spracovaniach. Ide o štýlový úložný priestor, ktorý je navyše odolný a ľahko umývateľný, čo v týchto miestnostiach oceníte. Ak ste fanúšikom kombinácie elegancie a jednoduchosti, zvoľte závesné skrine z laminovanej drevotriesky vhodné napríklad do spálne či obývacej izby. Populárne sú aj v dubovom prevedení.

Ukážte svoje poklady vo vitrínach

Skutočnou pýchou interiéru sa môžu stať vitríny. Oživíte nimi každú stenu a poslúžia k vystaveniu vašich obľúbených alebo pre oko návštevy lákavých predmetov. Aj tu platí, že nič nepokazíte rôznymi drevenými prevedeniami, akými je napríklad jelša alebo spomenutý dub. Je len na vás či bude vitrína úplne uzavretá, alebo ukáže svetu svoj obsah. Pozor ale na materiál, z ktorého je vyrobená. Odporúčame tie odolnejšie a prírodné, napríklad borovicové drevo. Praktickými vlastnosťami disponujú tie so sklom, ktoré veci ochráni pred prachom či inými nečistotami.

Drobné doplnky dotvoria interiér

Svoju dôležitosť, aj keď sú často podceňované, majú aj interiérové drobné dekorácie. Umiestnite na steny štýlové obrazy, rôzne tapety či hlavne do detských izieb vhodné samolepky. Pre skvelé spríjemnenie každého prostredia slúžia sviečky a svietniky či vonné tyčinky s difuzérmi. Popularitu po rokoch získavajú aj retro lampáše.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button