AktualityPre deti

Akadémia žiakov zo Základnej školy Mojmírova ulica v Zlatých Moravciach

poradna

Školský rok 2010/2011 sa míľovými krokmi blíži k svojmu záveru a žiaci všetkých škôl už netrpezlivo očakávajú posledné zvonenie.

Na ZŠ na Mojmírovej ulici sa stalo tradíciou, že májové alebo júnové dni žiaci potešia svojich rodičov pekným programom ako symbol vďaky za výchovu, lásku a starostlivosť. 19. mája si deti zo ZŠ pripravili pekný program pod názvom „ Deti rodičom“, ktorý sa konal o 15:00 v priestoroch MSKS v Zlatých Moravciach.

Akadémiu sprevádzala aj výstava prác, projektov a rôznych písomných i výtvarných prejavov žiakov, ktoré si mohli návštevníci prezrieť v priestoroch vestibulu MSKS. Programom nás sprevádzali kvetinky – deviataci Simonka, Janka a Marek moderátori, ktorí vtipne predstavovali čísla.

Deti si pre svojich milých pripravili pod vedením pedagógov pestrú kyticu piesní, tancov, básní. Od malých prvákov až po veľkých deviatakov sa všetci chceli predstaviť len tým najlepším z najlepšieho. Na akadémii sme privítali aj vzácnych hostí, pána prednostu Ing. Jána Jamricha, vedúcu Oddelenia pre ľudské zdroje PaedDr. Klaudiu Ivanovičovú, riaditeľov a zástupcov zlatomoraveckých škôl a hlavne rodičov a starých rodičov našich žiakov.

Žiaci spoločnou piesňou pre mamu ukončili akadémiu, po ktorej sa konala krátka recepcia spojená s malým pohostením, ktoré pripravili pracovníčky školskej jedálne. Ďakujeme všetkým, ktorí si kúpili výrobky našich detí a tým prispeli do fondu školy, ktoré poslúžia na zabezpečenie odmien pre deti pri rôznych športových a kultúrnych podujatiach. Deti i pedagógovia opäť presvedčili o tom, že „Spolu dokážeme viac“. Veľká vďaka, za pekný program patrí pani učiteľke Vierke Strieškovej, dvornej režisérke školy, pani učiteľke Dadke Zvalovej, ktorá sa nielen na hodinách výtvarnej výchovy ale aj na umeleckom krúžku snaží vštepovať deťom lásku k umeniu i estetickému cíteniu i ostatným, ktorí nacvičovali piesne, tance i básne. Veľké ďakujem patrí i všetkým žiakom, ktorí sa v čase voľna venovali nacvičovaniu programu, našim recitátorom Vanesske Bielej z V. B, speváčkam Kristínke Rudzanovej z 3.B, Veronike Králikovej zo 7.B, kolektívom tanečníkov z 1.B, 1.C, 4.B, 9.A-B, dievčatám zo 6. ročníka i dievčatám- štvrtáčkam. Veselým tancom a spevom nás potešili prváci i tretiaci aj žiaci z vyšších ročníkov, ktorých na spevácke súťaže pripravovala pani učiteľka Buxarová. Slávnostná akadémia naštartovala posledné dni školského roka a my sa už tešíme, že vás privítame na ďalších podujatiach.

Veľa slnečných dní leta a krásne prázdniny, veď hurá leto sa blíži ….

[nggallery id=68]

[hr]

PaedDr. Ingrid Hippová

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button