AktualityKultúra
Populárny článok

Na Zlatomoraveckom jarmoku vystúpi slávna česko-slovenská hviezda

Hlavné myšlienky
  • Zlatomoravecký jarmok, Dara Rolins
poradna

Tradičný Zlatomoravecký jarmok, ktorý sa u nás konáva zväčša koncom septembra, je ešte ďaleko. Napriek tomu je už známa hlavná hviezda programu. Ide o ikonu česko-slovenského šoubiznisu.   

Na Zlatomoraveckom jarmoku 2024 vystúpi známa speváčka Dara Rolins. Informáciu potvrdila riaditeľka Mestského strediska kultúry a športu v Zlatých Moravciach Simona Holubová. „Môžem potvrdiť, že v roku 2024 na Zlatomoraveckom jarmoku vystúpi Dara Rolins. Speváčka je už zajednaná,“ povedala. 

Zvyšok programu aktuálne známy nie je, no podľa Holubovej na ňom MSKŠ intenzívne pracuje. V hre sú aj ďalšie známe mená, no tie nateraz šéfka zlatomoraveckej  kultúry nechcela nijako bližšie  konkretizovať. 

Zlatomoravecký jarmok sa konáva spravidla koncom septembra v centre nášho mesta. Jarmok je veľkým lákadlom pre ľudí z mesta a širokého okolia pre rozmanité predajné stánky a bohatý kultúrny program. 

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Komentár

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button