Aktuality

UŽOVKA

poradna

V Zlatých Moravciach budú nové byty.

Pozemok, na ktorom sa má nová bytovka v tvare užovky postaviť, sa nachádza za bytovkami a garážami na ulici 1. mája smerom do polí.

Vlastníkmi pozemku ako aj investormi stavby „UŽOVKA“, sú Štefan Vala a Marián Belianský.

Prebieha územné konanie, ktoré by okrem iného malo rozhodnúť aj o odpredaji, alebo dlhodobom prenajímaní pozemku slúžiaceho ako príjazdová cesta ku stavbe. Toho času je táto časť pozemku vo vlastníctve mesta. A keďže v záujme Mesta je, aby sa v Zlatých Moravciach konečne stavať začalo, bude voči súkromným investorom maximálne ústretové.

 

Plánovaná nová bytovka má mať 7 poschodí, približne po 30 bytov.

Na spodnom podlaží sa má nachádzať 26 nebytových priestorov, slúžiacich na podnikateľské účely. Má zhruba 100 podzemných garáží a najvrchnejšie poschodie sa má skladať zo sedemnástich 3 – izbových apartmánov s terasou a výhľadom na panorámu Moraviec.

 

Zatiaľ sa v Zlatých Moravciach robí čo môže. Bytovky sa zatepľujú, menia sa fasády a zútulňuje sa ich okolie.

Krôčik po krôčiku sa mesto mení na farebnejšie, čistejšie, krajšie a veselšie.

Dúfajme, že sa  plány súčasného vedenia zrealizujú čo najskôr, aby v meste Zlaté Moravce bolo pekné nielen prostredie, ale aby v ňom žili v prvom rade spokojní ľudia.

[nggallery id=53]

[hr]

-lr-

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button