Komerčné články

IN-SHOP.SK: Analógové vysielanie končí!

poradna

Analógové vysielanie konči z vysielača Nitra-Zobor 18.5. 2011. Ste pripravený na digitálne vysielanie? Nenechávajte si to na poslednú chvíľu!

 

Chcete satelit, set-top-box, alebo sa chcete poradiť čo je pre Vás to najlepšie? Všetko potrebné pre prechod na digitálne vysielanie nájdete v predajni satelitnej techniky IN-SHOP na Bernolákovej 4 v Zlatých Moravciach. Celú ponuku nájdete aj na internetovej adrese firmy na http://www.in-shop.sk

 

O firme IN-SHOP:

Firma IN-SHOP je moderná spoločnosť, ktorá bola založená v roku 2005 ako špecializovaný internetový obchod so satelitnou technikou. Od svojho založenia dochádza každoročne k rozširovaniu sortimentu a nárastu predaja v rámci celej SR. Predajcovia satelitnej techniky kladú dôraz na spoľahlivosť, čestnosť, efektívnosť a rýchlosť o čom svedčí aj niekoľko tisíc registrovaných a spokojných zákazníkov. V roku 2010 bola otvorená aj kamenná predajňa v Zlatých Moravciach, kde si môžete zakúpiť a vyskúšať všetky ponúkané produkty.

 

Zaujímajú Vás novinky z oblasti satelitnej a káblovej televízie? Navštívte spravodajský portál SatelitnaTV.sk. Webová adresa http://www.satelitnatv.sk

 (foto: sxc.hu)
(foto: sxc.hu)

[hr]

 

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button