PodujatiaPre deti

Kde bolo, tam bolo …

poradna

Každoročne sa žiaci z „Pribinky“ v Zlatých Moravciach, na konci školského roku lúčia so svojou školou. Poniektorí si po prázdninách sadnú do lavíc stredných škôl a späť sa už nevrátia.

Preto si zvlášť deviataci, dňa 21. júna 2011 v sále MsKS vychutnávali svoje posledné predstavenie, ktoré býva vždy predvedené na profesionálnej úrovni.

Základná škola – Pribinova opäť nesklamala. Svojim originálnym projektom, na ktorom si dáva vždy veľmi záležať ukázala zas niečo nové. Svedčí o tom i pútavý dej v nadväznosti na jednotlivé vystúpenia školákov, tentokrát v duchu klasických rozprávok, na ktorých rástli ešte staré mamy našich mám. V týchto rozprávkach víťazí dobro nad zlom a detskému divákovi sa tak nenútenou hravou formou podsúvajú pravé životné hodnoty.

Nechýbali tance, piesne, scénky, básne, hovorené slovo a dokonca ani rozkošní malí hostia z materských škôl „Dúha“ – Žitavské nábrežie a Volkovce.

Niet pochýb, že pedagógovia s deťmi, ktorí na celej akcii dlho spoločne pracovali, to robia s veľkou láskou v srdci. O tom svedčali i skotúľané slzy po lícach takmer všetkých zúčastnených v závere vystúpenia.

[nggallery id=99]

[hr]

-lr-

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button