AktualityŠport

Ocenení hokejbalisti

poradna

Dňa 1. júla 2011 na Mestskom úrade v zasadacej miestnosti, primátor Ing. Peter Lednár, Csc odovzdal ocenenia najúspešnejším tímom aj najlepším jednotlivcom Zlatomoraveckej hokejbalovej ligy za sezónu 2010/2011.

 

 

 

Výsledky umiestnení

Za víťazné prvé miesto si odnieslo najväčší výherný pohár mužstvo LEMONSU.

Druhé miesto patrí hráčom BEBETTONU.

A tretiu cenu si zaslúžili chlapci z PENGUINSU.

 

Individuálne ohodnotenia jednotlivcov

Aj ostatné tímy môžu byť právom hrdé na svojich hráčov, pretože za mužstvo CORGONS si cenu Fair play odniesol práve ich hráč, Vladimír Gubov.

Diabli (DEVILS) majú najlepšieho strelca – Michala Šimeka, najlepšieho nahrávača – Dávida Kovárika a dokonca za najviac strelených gólov a nahrávok vďačia Michalovi Šimekovi.

Najlepším brankárom Zlatomoraveckého hokejbalu sa stal Juraj Béber z mužstva BENETTON.

 

Hokejbalisti budú mať svoje ihrisko

V uvoľnenej priateľskej atmosfére si zúčastnení zástupcovia tímov pohovorili s primátorom na tému ihrisko, pretože najväčším problémom existencie hokejbalu v Zlatých Moravciach je hracia, tréningová plocha. Aj napriek nevyhovujúcim a sťaženým podmienkam sa klub naďalej rozrastá ako o aktívnych hráčov, rovnako aj o rady fanúškov.

Má takmer 400 členov bez vekového ohraničenia.

Keďže je v primátorovom záujme pomáhať a podporovať šport v našom meste, dal svoje slovo, že určite s pomocou mesta môžu v tomto smere rátať.

Hokejbalistov správa veľmi potešila, pretože vzhľadom k ich doterajším skúsenostiam s predchádzajúcimi vedeniami mesta za posledných 25 rokov existencie klubu, spoločná reč na túto tému nikdy nebola možná.

[nggallery id=106] [hr]

-lr-

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button