AktualityPre deti

Slnečná sa rozžiarila úsmevmi škôlkárov aj tento školský rok

poradna

 Materská škôlka na Slnečnej ulici sa predsa len sfunkčnila.

Vďaka primátorovi Ing. Petrovi Lednárovi, CSc. sa dnes, 5. septembra mohla otvoriť aj školská brána tejto škôlky, hoci jej ešte nedávno, pre havarijný stav strechy, hrozil zánik. Pri jej znovuzrodení a oficiálnom otvorení boli okrem primátora aj zástupcovia Mesta Zlaté Moravce, prednosta Ing. Ján Jamrich a PaedDr. Klaudia Ivanovičová.

Radosťou a spokojnosťou žiarili všetci, ktorí dnes prah tejto škôlky prekročili. Hoci sa prvá pomoc počas letných prázdnin škôlke podala, oprava strechy a vymaľovanie interiéru sa zabezpečilo, je nutné pokračovať s ďalšími rekonštrukčnými prácami aj naďalej.

V tomto momente je však najdôležitejšie, že sa tento školský rok v miestnostiach a na chodbách škôlky môže smiech malých škôlkárov opäť ozývať.

Aj z tohto vyplýva, že slová primátora mesta sú úprimné a ak svoj sľub raz dá, pevne tomu verí, za tým si aj stojí a urobí všetko preto, aby ho aj splnil. O tom našich občanov presvedčil už nejeden krát.

-lr-

[nggallery id=135]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button