AktualityPre deti

Štart do nového školského roku na Mojmírovej

poradna

 Aj pre žiakov Základnej školy na Mojmírovej ulici platí prvé zazvonenie školského zvončeka, ktoré sa odštartovalo dňa 5. septembra 2011 o 8.00 hod. uvítacími príhovormi.

Oficiálne zahájenie Nového školského roka 2011/2012 sa začalo príhovorom pani učiteľky Mgr. Angely Bocianovej, za ktorou vystúpila žiačka 3.A triedy s krásnou a pútavou básňou. K slovu prišla aj riaditeľka školy Mgr. Dagmar Chrenková, ktorá privítala nových prváčikov v počte 47, pedagógov ako aj stálych žiakov. Predniesla krásne krédo – „Spolu zvládneme všetko“ a opomenula, že v takomto duchu by sa mal niesť celý školský rok.

Následne podala hŕstku hrejivých slov zástupkyňa školského úradu Mgr. Danuša Hollá, na povzbudenie žiakov, ktorí si do školských lavíc zasadnú už po niekoľký krát, ako aj tých najmenších, pre ktorých je škola úplnou novinkou. A to aj v mene primátora mesta Zlaté Moravce Petra Lednára.

Tak spolu s nimi aj my želáme žiakom len samé študijné úspechy.

-mp-

[nggallery id=136]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button