AktualityKomerčné články

Zlatomoravčania točili klip v -15

poradna

 

Dnes svetlo sveta uzrie nový klip pre bratislavského rapera Suverena. Nebolo by na tom nič zvláštne, keby tento klip nenatáčala práve začínajúca firma (White Scene) zo Zlatých Moraviec. Klip sa točil v Bratislave pred mesiacom, keď boli teploty hlboko pod nulou. “So Suverenom nás zoznámila Diana Truchlíková, ktorá nám robí produkčnú”, povedal Filip Minár na otázku, ako k tomu prišli.

 

Zaujímalo nás, ako sa točilo v takých mrazoch, “Vonku šlahalo -15, točili sme zhruba tri hodiny, keď sme vošli do tepla, tak som si vážil tých ľudí, ktorí sa starajú o teplo, ktoré máme doma. Bolo to neskutočné, tri dni ma ešte boleli premrznuté prsty na nohách. Ale výsledok stojí za to, tá drina a obetovanie sa nebolo zbytočné.” odpovedal Radoslav Moška.

 

Ako ste sa vlastne dostali ku kamere?

 

Ono to vzniklo v cca štrnástich rokoch, vtedy sme točili náš kvázi prvý film, teraz keď sa na to pozeráme, je to úplná sprostosť, ale každý nejako začína. Potom sa Filip rozhodol vyštudovať filmovú školu, ja som si spravil len kurz na VŠMU, ja som šikovnejší, mne toľko študovať netreba. (smiech). Povedal Radoslav.

 

 

Hej hej, ako vraví Rado, potom sme sa rozhodli spojiť svoje sily a vedomosti a kontakty a rozhodli sme sa pracovat spolu, je zbytočné si navzájom konkurovať.

 

Nebojíte sa konkurencie? Veď predsa v ZM je dosť kameramanov.

 

Nebojíme, kvázi kameramani nemôžu byť naša konkurencia. My sme mladí, môžeme priniesť niečo nové, čo tí starší nemôžu dať a tí, čo točia na foťák, sú fotografi, nie kameramani, my točíme klasikou na kameru, dosahujeme filmový vzhľad. My nechceme robiť krásne preostrené videá, ktoré sú roztrasené a pošahané kvalitou foťákov, my vsádzame na kvalitu. Taktiež sa nezameriavame primárne na Zlaté Moravce, chceme sa venovať hlavne podobným projektom. Alebo aj iným, ale s touto myšlienkou 🙂

 

Spoločnosť White Scene sa zaoberá výrobou klipov, točením rôznych udalostí, fotením, grafikou a výrobou prezentačných stránok. Všetky služby si môžete nájsť na www.whitescene.sk

Klip má naplánovanú premieru dnes na 19:00 na tejto stránke.

 -red-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button