AktualitySamospráva

Návrh základných 25 BODOV PROTI korupcii a klientelizmu a ZA transparentnosť v Zlatých Moravciach

poradna

Korupcia a klientelizmus vedú nielen k odčerpávaniu verejných prostriedkov, ale aj k ďalším negatívnym javom, ako sú problematické zmeny územného plánu, zadlženosť mesta, ale hlavne „pestujú“ nedôveru občanov všeobecne voči akémukoľvek rozhodnutiu mesta.

Vyzývame všetkých, čo chcú meniť veci k lepšiemu, aby si prečítali tento návrh a vyjadrili sa k nemu, či súhlasia, nesúhlasia s jednotlivými bodmi, alebo dopĺňajú nejaké nové návrhy protikorupčných opatrení. Ak chceme byť transparentní, chceme poznať aj toho, kto vyjadruje sa k tomuto návrhu. Nie je to však podmienka, ale želanie. Nepokladáme tieto body len za teoretický návrh, nakoľko transparentne a otvorene ho predkladáme na diskusiu. Názory a vôľa občanov určite nebude ľahostajná primátorovi mesta, poslancom a zamestnancom mesta. Veríme, že po dopracovaní tohoto predkladaného návrhu ho určite všetci (čo sú platení z daní občanov, aby slúžili občanom )verejne podporia. Táto verejná výzva a následne konania všetkých, čo sú platení z daní občanov mesta sa dajú aj verejne kontrolovať. Ponúkame túto možnosť v návrhu.

Ďakujeme za pripomienky, spoluprácu a aktívny prístup k tomuto návrhu. Vaše vyjadrenia očakávame do termínu 15.6.2012.

25 BODOV PROTI korupcii a klientelizmu

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button