AktualityPozvánky

Pozvánka na besedu s Evou Urbaníkovou

poradna

Mestské stredisko kultúry a športu – knižnica v Zlatých Moravciach Vás pozýva na besedu so súčasnou slovenskou spisovateľkou Evou Evitou Urbaníkovou, ktorá sa uskutoční dňa 8. júna 2012 o 13,00 v priestoroch Mestskej knižnice v Zlatých Moravciach na Robotníckej ulici. Beseda bude spojená s predajom kníh a autogramiádou.

 

 

Evita Urbaníková (3.3.1976)

– moderátorka, novinárka, autorka bestsellerov Všetko alebo nič, Stalo sa mi všetko, Všetko alebo nič: Príbeh pokračuje, Svet mi je dlžný, Príliš osobná známosť, Vzťahová níž

Štúdium žurnalistiky ukončila v roku 1998, už počas VŠ pracovala ako moderátorka v Rock FM rádiu. Po škole sa stala moderátorkou rádia Koliba, ktoré sa po čase zmenilo na rádio Okey, popritom pôsobila ako šéfka publicistiky v ženskom mesačníku EVA. V televízii moderovala programy Chilli a Ľudia na jednotku, neskôr  účinkovala v reláciách Sedem s.r.o. a Adela show. V roku 2007 založila vlastné vydavateľstvo Evitapress. Žije s deťmi Lindou a Filipom v Bratislave.

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button