Aktualityi-BusinessKomerčné články

Šálka čaju u Samuraia

poradna

S príchodom zimného obdobia nastúpila sychravosť, ktorej vplyvy na naše telá a psychiku sa snažíme zmierniť rôznymi spôsobmi a formami. Jednou z tých najobľúbenejších je popíjanie výborného čaju v spoločnosti príjemných ľudí. Najlepšie čaj chutí v domácom prostredí, ale šálku možno novoobjaveného druhu, či chuti si môžete vychutnať aj v Čajovniach. V našom mestečku sa jedna ukrýva pod názvom Čajovňa Samurai (dvor Janka Kráľa), pričom význam slova samurai v japončine znamená slúžiť.

Pri prvom otvorení dverí vás omámi vôňa, ktorá je predzvesťou rôznorodosti výberu čaju (zelený, čierny, biely, rooibos, ovocný, bylinkový), ktorý si môžete po výbere buď odniesť domov alebo vypiť priamo na mieste. Okrem spomínaného čaju predajňa ponúka širokú škálu sortimentu aj v prepojení na ezoteriku, ktorú v dnešnej dobe vnímame z úplne iného, pozitívnejšieho uhla (minerály a liečivé kamene, knihy, keramika, šperky, sviečky, vonné tyčinky a iné). V prípade, že máte nejaké konkrétne problémy alebo otázky v súvislosti so zameraním predajne, tovarom, jej majiteľka, ktorá ho prevádzkuje, vám ochotne vyjde v ústrety a poradí v rámci svojich možností. Je to malá oáza pokoja, ktorá nám na malú prestávku alebo „medzizastávku“ pri našom ubehanom a uponáhľanom životnom štýle určite padne vždy vhod.

-mp-

[nggallery id=302]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button