AktualityKomerčné článkyŠport

Za zdravím do ElseFIT

poradna

Každý človek raz príde do stavu, keď sa pozrie do zrkadla a povie si, že je najvyšší čas niečo urobiť pre svoje telo. Zaslúži si totiž trochu pozornosti, ktorú mu venujeme v tomto hektickom spôsobe života. Pre mnohých z nás sa stane šport neodmysliteľnou súčasťou života, akýsi životný štýl, ktorému sa radi podriaďujeme. Na svete existuje mnoho foriem športu, ktoré prispievajú k zdraviu a ktoré napomáhajú formovať postavu. Je len na nás, ktorú z nich si vyberieme.

Naše fitnes centrum sa nazýva ElseFIT a sídli v objekte bývalého PD družstva v Topoľčiankach v príjemnom prostredí s možnosťou bezproblémového parkovania. Interiér a strojové vybavenie fitcentra je na vysokej úrovni a je riešený tak, aby spĺňal požiadavky aj tých najnáročnejších klientov. K dispozícií máme širokú ponuku doplnkovej výživy a fitnes produktov, pri výbere ktorých vám ochotne poradí elseFIT team. Našou víziou do budúcna je spustenie prevádzky relaxačného centra (LPG lymfodrenážnych masáží a miestnosť s výrivkou, sauna.) K dispozícii pre rodiny s deťmi ponúkame služby detského kútika. V nedeľu v čase od 14. hodiny do 19. hodiny sa o vaše deti postará jeden z členov elseFIT teamu. V ostatné dni sa vaše deti môžu zahrať v detskom kútiku pod dozorom dospelej osoby.

ElseFIT centrum ponúka široký záber aktivít a doplnkových služieb. Začiatočníci, ale i pokročilí športovci, majú možnosť trénovať pod odborným dohľadom trénera. Zaujímavou športovou aktivitou sú súkromné hodiny kickboxu, ktoré nie sú určené iba pre mužov, ale aj pre ženy. Kondične náročný crossfitový tréning ponúkame v indorovom aj outdorovom prevedení. Tento spôsob tréningu je momentálne vo svete veľmi populárnym.

Každý pondelok, utorok a štvrtok o 18:30 si môžete prísť s nami zacvičiť na naše skupinové cvičenia. V pondelok ide o hodinu fit dance s Jankom Šutkom (19:OO h). Utorok patrí skupinovému cvičeniu, nenáročnému na kondíciu, Body Balance, inak cvičenie s fit gumou. Vo štvrtok vás rozhýbe rýchla hudba, na ktorú si zaskáčete a zaboxujete. Ide o Body Combat, ktorý je určený pre tých, ktorý chcú intenzívne chudnúť. Našou snahou je rozšíriť tieto skupinové cvičenia aj na jeden z víkendových dní.

Ak vás niektorá z našich aktivít oslovila, tak neváhajte a zavolajte, prípadne navštívte našu webovú stránku www.elsefit.sk alebo kliknite na našu facebookovskú stránku elseFIT. ElseFit fitness centrum je denne otvorené v čase od 7:00 h do 21:00 h, cez víkend v období leta otvárame od 13:00 h do 21:00 h.

[nggallery id=455]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button