Aktualityi-Business

Memorandum o spolupráci

poradna

Mesto Zlaté Moravce, zastúpené primátorom Ing. Petrom Lednárom, CSc. a firma Secop s.r.o. zastúpená konateľom Ing. Tomášom Brathom, dňa 26. augusta 2013 podpísali Memorandum, ktoré je prejavom slobodnej vôle zúčastnených strán a jeho predmetom je vytvorenie partnerstva a neformálneho spojenia vytvoreného na účely spolupráce.

Jeho obsahom je rozhodnutie, že Mesto Zlaté Moravce a spoločnosť Secop s.r.o. Zlaté Moravce budú spoločne rozvíjať vzájomnú spoluprácu na princípoch vzájomnej dôvery, porozumenia a vzájomného obohacovania sa. Toto Memorandum je založené na inovatívnom partnerstve verejnej a súkromnej inštitúcie na princípoch vzájomnej výhodnosti a dosahovania výsledkov v oblasti rozvoja inštitúcií. Obe strany sa zaviazali, že urobia všetko pre to, aby spolupráca bola úspešná.

Zmluvné strany potvrdzujú pripravenosť spoločne participovať na tvorbe a realizácii iniciatív spojených s oslavami 900. výročia prvej písomnej zmienky o meste Zlaté Moravce a oficiálneho otvorenia novej výroby XV kompresora, ako udalostiach spoločenského významu.

Toto Memorandum sa uzatvára na dobu určitú do 31. decembra 2013.

Ľ. Rosinská

www.zlatemoravce.info

[hr]

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button