AktualityŠport

Diabetici opäť v akcií !

poradna

Ako zvyčajne ani na začiatku roka 2014 sa členovia Zväzu diabetikov v Zlatých Moravciach vôbec nenudili.

Dňa 26.1.2014 sa v priestoroch Centra voľného času pre deti a mládež uskutočnil stolnotenisový turnaj, ktorom sa zúčastnili nielen členovia zväzu, ale aj dobrovoľníci, ktorí sa prihlásili. Tento priateľský turnaj sa skončil odovzdávaním atraktívnych cien za prvé, druhé, ale aj tretie miesto. Aby toho nebolo málo, keďže v dnešnej dobe je veľmi dôležitá bezpečnosť, ale aj správanie chodcov a cyklistov na cestách, do klubu dôchodcov na prednášku pre diabetikov dňa 19.2.2014 zavítal náčelník mestskej polície v Zlatých Moravciach PhDr. Marián Takáč, ktorý nielen poučil členov o pravidlách cestnej premávky, ale aj poukázal na dôležitosť nosenia reflexných prvkov na cestách. Každý člen taktiež dostal reflexný pás s logom mestskej polície.

Návšteva mestskej polície, PhDr. Marián Takáč
Návšteva mestskej polície, PhDr. Marián Takáč

Zväz diabetikov v Zlatých Moravciach si na rok 2014 pripravil bohatý kultúrno-spoločenský, športový, ale aj náučný program v podobe odborných prednášok, prezentácií, zábav, ale aj turnajov a pod.. Členovia zväzu s rodinami, ale aj sympatizanti sú srdečne vítaní.

Stolnotenisový turnaj v CvČ


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button