Aktuality

ĎAKUJEME A ZÁROVEŇ VÁS POZÝVAME…

poradna

Terénna sociálna práca so sídlom na Slnečnej ulici v Zlatých Moravciach vykonáva svoju činnosť už dlhší čas. Za toto obdobie sme zažili veľa veselých i smutných príbehov ľudí, usporiadali množstvo aktivít a nadobudli mnoho skúseností a zážitkov s obyvateľmi mesta Zlaté Moravce. Môžeme spomenúť aspoň pár z nich, Vianočnú kapustnicu, divadelné predstavenie, aktivity s deťmi, prednášky na školách, čistenie priestranstiev v problémovejších častiach a v neposlednom rade zbierku ošatenia pre núdznych, kde sme všetci ukázali, akí vieme byť jednotní ako mesto a pomáhať si navzájom. Touto cestou by sme sa chceli poďakovať súčasnej primátorke Ing. Serafíne Ostrihoňovej a bývalému primátorovi Ing. Petrovi Lednárovi, CSc., inštitúciám a pracovníkom mesta Zlaté Moravce, za ukážkovú spoluprácu pri mnohokrát neľahkých riešeniach životných situácií a taktiež obyvateľom nášho mesta aj iných miest.

Ďakujeme!

Za celí náš kolektív Vám prajem krásne prežitie letného obdobia.

Mgr. Zuzana Blaháková

Ďalšou najbližšou aktivitou Terénnej sociálnej práce v spolupráci s vystavovateľmi, je podujatie, ktoré sa bude konať od 22. do 26. júna 2015 v Mestskom stredisku kultúry a športu v Zlatých Moravciach, v priestoroch na prízemí.

Výstava fotografií a obrazov „Zo života Rómov“ sa organizuje pod záštitou primátorky mesta Zlaté Moravce Ing. Serafíny Ostrihoňovej a pod gesciou terénnej sociálnej pracovníčky Mgr. Zuzany Blahákovej.

Kurátorkou výstavy je akademická maliarka Věra Krumphanzlová (Praha).

Projekt terénnej sociálnej práce sa realizuje s podporou:

soc_praca

prihovor
www.zlatemoravce.info
www.zlatemoravce.info

www.zlatemoravce.info
www.zlatemoravce.info

www.zlatemoravce.info
www.zlatemoravce.info

www.zlatemoravce.info
www.zlatemoravce.info


plagat

 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button