Aktuality

V Nemocnici Zlaté Moravce sa rekonštruovala jedáleň pre zamestnancov

poradna

Tlačová správa 

Zamestnanci Nemocnice Zlaté Moravce, ktorá je členom skupiny AGEL, nadobudli modernejšie pracovné prostredie. V týchto dňoch bola dokončená rekonštrukcia jedálne, ktorú využíva takmer 70 zamestnancov.

 

Nemocnica postupne pokračuje v modernizácií priestorov, aby sa pacienti a aj personál cítili komfortnejšie. Obnova jedálne sa uskutočnila v spolupráci s firmou, ktorá zabezpečuje stravovanie v nemocnici.

V rámci rekonštrukcie priestorov došlo k úprave povrchov stien, zakúpený bol nový nábytok, príbory a riady. Do jedálne pribudli nové stoly, stoličky, celkový dojem obohatili dekoračné prvky. Všetky práce sa robili za plného chodu. Stará jedáleň, ktorá už bola desiatky rokov v prevádzke, vyzerala zanedbaná, stará a nehygienická.

,,Nemocničnú jedáleň v súčasnosti prevádzkuje súkromná firma. Rozšírila sa ponuka jedál, čo zamestnanci pomerne oceňujú. Krajšie prostredie jedálne je u nás veľmi pozitívne vnímané,” uviedla Mgr. Marta Rebová námestníčka pre ošetrovateľskú starostlivosť.

Zmenou v zlatomoraveckej nemocnici neprešla len jedáleň, ale aj kvalita pokrmov. V súčasnosti sa každodenne varia viaceré typy obedov. Nemocnica postupne prechádza na iný systém podávania stravy s vyšším hygienickým štandardom.

Spádovú oblasť Nemocnice Zlaté Moravce tvorí obyvateľstvo okresu Zlaté Moravce s hraničnými obcami okresov Nitra a Levice. Nemocnica čiastočne poskytuje zdravotnícke služby i pre ďalších obyvateľov regiónu Nová Baňa.

Mgr. Alžbeta Sivá, tlačová hovorkyňa AGEL SK a.s.,
tel. +421 911 088 177, email: hovorca@agelsk.sk

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”936″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[prezentácia]” template=”/home/html/zlatemoravce.info/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button