Aktuality

Vy rozhodujete, my pomáhame – 2019

poradna

Viete, ako zlepšiť miesto, kde žijete? Zúčastnite sa programu “Vy rozhodujete, my pomáhame”, vďaka ktorému Tesco rozdelí takmer 170 000 € 231 organizáciám po celom Slovensku, aby podporilo projekty, ktoré pomáhajú miestnym komunitám.

Cieľom Programu je podporovanie činnosti a rozvoja v miestnych komunitách a tiež povzbudenie obyvateľov, aby menili svoje najbližšie okolie k lepšiemu. Program má vplývať na rozvoj občianstva prostredníctvom zapájania rôznych zainteresovaných strán do jedného spoločného cieľa, teda podporovania miestnych komunít.

V Zlatých Moravciach môžete hlasovať za tieto projekty:

Materská škola Lienka Lenka Ladice

MALÍ ŠPORTOVCI Z LIENKY LENKY Malí športovci zo škôlky Lienky Lenky chcú byť zdraví, preto si zdravie upevňujú športovaním!

Materská škola Neverice

DOPRAVNÉ IHRISKO PRE ŠKÔLKAROV Deti v našej škôlke by sa chceli zdokonaliť v dopravnej výchove, vyskúšať si pravidelne správanie sa na cestách, a to zriadením dopravného ihriska v areáli škôlky s dopravnými značkami, prechodmi pre chodcov a rôznymi situáciami, ktoré pre ne názorne pripravia p. učiteľky.

OZ Zlatomoravecký Štúrovček -ZM Štúrovček

HRAJ SA, CHRÁŇ A SPOZNÁVAJ PRÍRODU Cieľom projektu je nadobudnutie pozitívneho vzťahu k prírode, jej poznaniu, ochrane a starostlivosti prostredníctvom hry a vzájomnej spolupráce celej komunity. Zatraktívnenie dvora MŠ o postupné vytvorenie chodníka s environmentálnym zameraním by bol jedinečný projekt v širšom okolí mesta, ktorý toho času absentuje. Náučný chodník by bol prístupný nielen komunite okolo MŠ, ale aj iným komunitám s rovnakým zameraním (iné MŠ, ZŠ).

HLASOVANIE ZA PROJEKTY PRIHLÁSENÉ DO 5. EDÍCIE PREBIEHA

od 21. 1. do 17. 02. 2019 VO VŠETKÝCH OBCHODOCH TESCO

 


 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button