AktualityDivadloPozvánky

Milenec – Brilantná komédia v MSKŠ

poradna

Brilantná komédia svetoznámeho amerického autora Neila Simona, Last of Red Hot Lovers vtipným spôsobom prevedie diváka svetom plným nástrah, ktoré čakajú na muža po 22 ročnom manželstve.

Hlavný hrdina, usadený majiteľ reštaurácie (Martin Mňahončák), už nedokáže odolávať pokušeniu a vyberie sa na cestu do sveta milostných románov. Rozhodne sa čeliť nástrahám zakázanej nemanželskej lásky. Objektom jeho túžob sa postupne stávajú tri atraktívne ženy (Karin Haydu, Mirka Partlová, Dominika Žiaranová), s ktorými sa dostáva do víru komických aj pikantných situácií. Nezastaviteľný podprahový boj o nadvládu jedného alebo druhého pohlavia v spoločnosti autor dokonale zachytil no nechal na diváka nech si určí svojho víťaza.

Hra je plná humorných situácií a dialógov. Režisérka Soňa Ferancová bravúrne využila priestor, ktorý jej autor hry ponechal pre vykreslenie jednotlivých charakterov a pohotových situačných gagov.

Rezervovať vstupenku


 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button