AktualityKomerčné články

Pánske mikiny, ktoré nesmú chýbať vo vašom šatníku

poradna

Sponzorovaný článok: 

Mikiny sú pohodlným a štýlovým doplnkom každého pánskeho šatníka. Sú ideálnou voľbou na bežné nosenie do školy či do práce, ale môžu byť tiež súčasťou elegantnejších outfitov. Pripravili sme si článok, v ktorom vám prezradíme, ktoré mikiny by určite nemali chýbať vo vašom šatníku.

Pôvodný dizajn mikín bol kombináciou klasickej šedej farby s dlhými rukávmi, okrúhlym výstrihom a trojuholníkom z elastikovaného materiálu prišitým na hornú prednú časť. Tento jemný, ale výrazný detail bol zavedený na zhromažďovanie potu okolo výstrihu a na zaistenie rozťahovania a zosilnenia pri obliekaní a vyzliekaní. Mnoho ľudí má ešte aj v súčasnosti mylnú predstavu, že mikiny sa hodia iba na nosenie doma či v záhrade, no opak je pravdou. Je zrejmé, že existuje čas a miesto, kde by ste mali a naopak nemali nosiť mikiny, no hodia sa do oveľa viac štýlov, ako by ste mohli predpokladať. Ktoré mikiny by určite nemali chýbať v pánskom šatníku?

Jednofarebné mikiny

Klasické jednofarebné mikiny sú skvelým tipom na rozjasnenie outfitu s minimálnym úsilím. Niektoré mikiny sú svetlejšie a výraznejšie ako iné, takže si stačí vybrať farbu, ktorá sa vám páči. Ak však siahnete po farebnej mikine, majte na pamäti, že zvyšok oblečenia je ideálne mať v bielej, šedej či čiernej farbe. Aj v tomto prípade platí, že menej je niekedy viac.

Mikiny s veľkým logom, motívom či výšivkou

Dizajnéri si už dávno uvedomili, že mikina s logom či jedinečným motívom môže zmeniť svojho nositeľa na kráčajúcu reklamu. Vyberte si mikinu s vaším obľúbeným logom či motívom, prispôsobte ju svojej osobnosti alebo ňou odhaľte vašu príslušnosť k značke či k spoločenskej téme. Budete štýlový a vďaka takémuto kúsku zaujmete už na prvý pohľad.

Mikiny s kapucňou

Ak preferujete pouličný či neformálny štýl, tak je mikina s kapucňou kúskom, ktorý by nemal u vás určite chýbať. Najčastejšie vyrábaná, často nakupovaná a ľahko nositeľná mikina s kapucňou, to je jeden zo základov mužského šatníka, rovnako ako je to v prípade klasických džínsov či bielych tenisiek. Spárujte mikinu so spomenutými položkami a nič tým nepokazíte, práve naopak. Je to najjednoduchší spôsob, ako vyzerať tak, že ste vynaložili pri obliekaní veľké úsilie, no pri tom budete hotový za pár minút.

Mikiny so zipsom

Oživiť šatník môžete aj inými druhmi mikín ako napríklad mikiny s úplným zipsom či mikiny s krátkym rukávom. Tieto modely sú zvyčajne vyhradené pre ležérnejší a bezstarostnejší štýl. Mikina so zipsom môže byť skvelou alternatívou bundy, ak si to počasie bude náhodou vyžadovať.

Mikiny sú už dlho spájané poväčšine so športovými typmi ľudí, ale v poslednom období sú súčasťou všestrannej potreby šatníka. Nie sú určené iba na to, aby nás počas chladných zimných nocí udržali v teple, sú tiež štýlovým kúskom oblečenia. V obchode Bolf.sk nájdete popri klasických modeloch v moderných farbách aj originálne pánske mikiny, ktoré sa hodia k módnym outfitom v streetwear štýle. Už na prvý pohľad zaujmú svojimi potlačami, asymetrickými detailmi, zipsom či rôznymi prešívaniami a nášivkami.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button