AktualityPozvánky

VERTEBRÁLIA – prežite kancelársku usedenosť

poradna

Zdravie je prvoradé. Prečo si ho neuchovať v dnešnej uponáhľanej dobe?! VERTEBRÁLIA je koncept postavený na niekoľkých pilieroch preventívnej starostlivosti o prevažne sediacich zamestnancov. Familiárne ho voláme „BOZP pre chrbticu“, lebo skutočne sa snaží o bezpečnosť a ochranu zdravia pri práci, teda hlavne o zdravie chrbtice, lebo tá je základ!

Zaiste ste už videli ľudí kráčať s paličkami, ale nordic walking sa líši od vysokohorskej- trekovej chôdze. NW je skvelá ozdravno-pohybová aktivita, bez vekového či zdravotného obmedzenia, na čerstvom vzduchu, počas celého roka, na rovinatom teréne a s použitím špeciálnych paličiek s rukavičkou. Chôdza je pre človeka najprirodzenejší pohyb a pri dnešnom sedavom spôsobe života ho máme naozaj málo. Ak sa chcete o tomto modernom športe dozvedieť viac, navštívte stránku Slovenskej asociácie nordic walking www.snwa.sk , kde sa dozviete o množstve zdravotných prínosov NW, alebo sa poraďte so svojim lekárom. Zlepšenie zdravotného stavu je dokázané napr. u  ľudí s ochoreniami chrbtice, astmatikov, nadváhou, srdcovo – cievnymi ochoreniami a mnohými ďalšími. 

Ak sa Vám NORDIC WALKING zapáčil, prijmite pozvanie a poďte sa ho naučiť s certifikovanou inštruktorkou Silviou Sórádovou.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button