AktualityKultúra

MSKŠ znovu otvorené: Prvého júna chystá pre detských návštevníkov kina malé prekvapenie

poradna

Mestské stredisko kultúry a športu (MSKŠ) vstupuje po nútenej prestávke spôsobenej koronavírusom znovu do prevádzky.

Kultúra v Zlatých Moravciach pauzovala viac ako dva mesiace. Teraz sa však znovu vracia, aj keď ešte v mierne obmedzenom režime. Dňa 31. mája 2020 vstupuje do prevádzky Kino Tekov. V tento deň sa bude premietať detský film Ježko Sonic. Pre všetky deti ktoré prídu, bude pripravené aj malé prekvapenie.

„Dňa 1. júna slávime Deň detí. Keďže pre koronavírus ešte stále nemôžeme pripraviť pre deti žiadne veľké kultúrne podujatie, rozhodli sme sa aspoň každého detského návštevníka, ktorí navštívi kino v nedeľu 31. mája, potešiť malými darčekmi – pexesom a sladkosťou,“ povedala Simona Holubová, riaditeľka MSKŠ.

Kino bude riadne premietať aj nasledujúce dni. Presný program sa aktuálne pripravuje a bude čoskoro zverejnený. Maximálny povolený počet návštevníkov na jedno predstavenie bude podľa nariadenia vlády 100 ľudí.

Kultúra a knižnica

Oddelenie kultúry MSKŠ aj jeho kultúrne domy sú otvorené od 1. júna 2020. Tesne pred týmto termínom budú ich priestory riadne vydezinfikované. „Uvidíme, ako sa v najbližšie týždne vyvinie situácia s koronavírusom a podľa toho budeme pripravovať náš kultúry program.  Občanov budeme o všetkom včas informovať,“ informovala Holubová.

Mestská knižnica v Zlatých Moravciach bola po korona-pauze otvorená pred zvyšnými prevádzkami MSKŠ v predstihu, už 11. mája 2020. Aktuálne funguje v obmedzenom prevádzkovom čase – v pondelok, utorok, štvrtok a piatok od 9.00 hodiny do 16.00 hodiny.

Do všetkých prevádzok MSKŠ je vstup možný len s rúškom. O ďalších hygienických pokynoch vás budú informovať kultúrni pracovníci priamo na mieste.

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button