AktualityŠport

Beh Oslobodenia Topoľčianok, 46. ročník

poradna

Vzhľadom na uvoľňovanie opatrení súvisiacich s nákazou Covid-19, organizačný výbor rozhodol o novom termíne konania podujatia –
4. 7. 2020.

Všetkým doteraz prihláseným pretekárom sa registrácia automaticky presúva na nový termín konania podujatia. V prípade, že vám termín nevyhovuje, napíšte jednoduchú žiadosť o vrátenie zaplateného štartového poplatku na mail info@vos-tpk.sk. Uveďte v nej meno, priezvisko a číslo účtu, na ktorý máme poplatok vrátiť. Posledný možný termín zaslania žiadosti je 1. júl 2020. Sľúbené finančné prémie pre víťazov v absolútnom poradí zostávajú zachované.

Kvôli hygienickým opatreniam sme pristúpili k určitým obmedzeniam:

  • Pôvodne obmedzenie účasti na 400 bežcov zostáva nezmenené.
  • Zmenili sme časový harmonogram.
  • Detské preteky sa tento rok konať nebudú.

Štart kategórii na 4 km trati bude o 11.00 h, štart kategórii na 12 km trati bude o 12.00 h. Vyhlásenie výsledkov bude bezprostredne po skončení jednotlivých behov, víťazov na 4 km trati budeme dekorovať o 11.45 h a na 12 km trati o 13.30 h. Vyhodnotenie bude priamo v parku. Na štadióne Tatran Topoľčianky budú pripravené pre prípadných záujemcov šatne a sprchy. Občerstvenie bude vo forme tyčinky , ovocia a 0,5 l minerálnej vody v plastovej fľaši. Toto dostanete pri prezentácii, minerálku spolu s medailou hneď po dobehu.


Link na registráciu … Facebook udalosť

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button